Tråkiga besked..

För en tid sedan var vi ju på 3D ultraljud. Allt var ju bra med lillan och så men jag tyckte vissa av bilderna såg lite misstänkta ut när man tittade på överläppen. Mailade till tittut efteråt och visade bilden och tjejen sa att de tittar alltid efter missbildningar och hade det varit något sånt så hade de sett detta. Men min magkänsla sa att det skulle kollas upp ändå. Så jag hörde av mig till min Barnmorska som skickade remiss till ultraljudsmottagningen och idag hade vi tid där.

Ganska direkt såg de att lillan har en högersidig läppspalt..

Jag var ju bara där för att bli lugnad som alla andra gånger jag varit på ultraljud men min magkänsla har stämt hela tiden. Jag blev så chockad så att jag nästan tuppade av inne i rummet och hjärtat hoppade nästan ur bröstet kändes det som..

De kunde se att hon hade läppspalt och det verkar inte vara något i gommen eller käken som tur är, men det vet de säkert först när hon är född.

Vi fick efter ultraljudet direkt prata inne på ett rum med en barnläkare som förklarade lite hur det går till när lillan är född osv. Jag är väldigt orolig över att inte kunna amma men det trodde hon skulle gå bra.Ett läkarteam kommer att titta på henne när hon kommit ut och vi kommer att få stanna på sjukhuset några dagar extra för att de vill ha koll att hon äter osv.

Hon kommer att opereras när hon är runt 3 månader gammal och beroende på hur illa det är så blir det antingen i Örebro eller Uppsala.

Vi ska till Örebro den 25/10 där vi kommer att få prata med en plastikkirurg och en läkare som en specialiserade inom detta.

Jag vet att det hade kunnat var något mycket värre men samtidigt så har man föreställt sig att allt kommer vara perfekt.Jag vill inte att folk ska äcklas utav henne eller tycka hon är ful..jag vill att hon ska må så bra som det bara går.

Hon har troligtvis ärvt detta av mig då jag själv är född med ett kluvet gomsegel så jag har anlag för det.

Mår otrolig dåligt psykiskt av allt just nu..ingen matlust eller nånting.:(

Kommentarer
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Usch, förstår att det känns så. Men se det från den ljusa sidan, du kan sörja nu och när hon är född så kan du bara fyllas av glädje och lycka då du redan vet detta. Annars hade detta överskuggat de första timmarna av er tid tillsammas. KRAM

2012-10-02 @ 19:45:25
URL: http://finest.se/natali
Postat av: Sofie

Ingen kommer att bli äcklad av henne! Hon är ju världens finaste prinsessa <3

2012-10-02 @ 20:31:31
URL: http://sooffis.blogg.sI
Postat av: Elin

Varför skulle någon äcklas över henne ? :O varför skriver du ens så om ditt ofödda barn ? Jobba med att vända dina tankar o inställning till detta så ska du se att du mår bättre ! Man vill såklart att sitt barn ska må så bra som det går, men livet går tyvärr inte att styra över. Hon kommer vara det vackraste barn du någonsin har sett och det är det enda som betyder något !

2012-10-02 @ 20:59:02
Postat av: Cristina

Åhh nej!! Förstår att du känner så, att allt inte är perfekt, men din bebis kommer säkert vara det finaste ni sett och människor kommer också tycka att hon är fin. Förstår att du inte mår bra men det kommer nog bli bättre när chocken har lagt sig. Det finns så bra vård nu att det här kommer ni "glömma" efter en tid och ni kommer ha eran fina princessa!! :) Stor Kram!!

2012-10-03 @ 16:09:25
Postat av: Cissi

Inte skulle väl någon kunna bli äcklad av det, detta kommer bara göra henne ännu mer unik och hon är perfekt precis som hon är! Förstår verkligen att detta kom som en chock men tänk inte på vad andra tycker, detta är ER dotter och alla som känner er kommer älska denna underbara tjej!!

2012-10-03 @ 19:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0