Ju längre tid desto bättre?

inget blod på snart två dygn...ju längre tid det går desto bättre eller hur?

Har grymt ont i brösten på kvällarna men nästan ingenting på mornarna!:O

Har molvärk i magen flera gånger per dag, jag är extremt trött, jag har ingen aptit..det är symtomen än sålänge..har känt av liite illamående men det kan lika gärna vara huvudet som spelar mig ett spratt=)

Men detta har iallafall fått mig att få upp hoppet lite granna! Sjukhuset imorgon som sagt och då gör de antagligen ett VUL också. Så glöm inte att kika in imorgon. Kanske kommer upp en ultraljudsbild=) Om inte så har jag förhoppningsvis goda nyheter att berätta iallafall:) So far so good hoppas vi på!


Lördag

Fortfarande inget blod!!! Tog ett test idag och det är en aning starkare. Testar med två märken och de ena testet blir alltid mycket mycket svagare..det är inte ens lika starkt som kontrollstrecket ännu:S
Jaja. Imorgon tänkte jag och sambon faktiskt åka in till akuten och be att de kollar mitt HCG åtminstone. De gör säkert ett VUL också men jag räknar inte med att de ser något där ändå:)
Men som sagt, inget blod nu på drygt 24 timmar så någon mens var det ju INTE. Kanske trodde kroppen att den skulle få mens? verkar ju väldigt vanligt att man blöder på BIM:)
Vi får se hur denna dag utspelar sig, men blod är inte välkommet!

14 timmar sedan.

Nu har det gått 14 timmar sedan sista blödningen...vad ska man tro?! Jag har aldrig medicinerat med trombyl och progesteron förut men tydligen kan man blöda av det med. Så jag hoppas ju givetvis på att det är orsaken till blödningarna eller att min kropp helt enkelt inte fattat ännu att jag är gravid.
13 dagar kvar tills vi får reda på hur det ligger till svart på vitt..usch vad lång tid!

vad fan!!

inget mer blod sedan imorse..trött på detta nu!

blod, blod och mera blod

blöder idag som i början på mensen..det är alltså ett fjärde missfall.
bara att ta nya tag då..

Imorgon är det BIM

Hoppashoppashoppas att detta inte bara var en kemisk graviditet och att mensen kommer imorgon men det molvärker nästan konstant i livmodern nu och brösten är väldigt ömma!
Jag har så mycket frågor och funderingar i huvudet hela tiden så det är KAOS!! Jag vill ju veta NU om vi kommer att få våran efterlängtade bebis i december eller om vi kommer att få försöka på nytt..
Blir det MF av denna graviditeten så har jag inte mycket hopp kvar sen. Jag har ju faktiskt medicin denna gång..Både emot blodproppar och progesteron som är graviditetsbevarande. Funkar det inte ens med medicin..vad gör man då? Hur många missfall orkar man med?
Det har i vilket fall inte kommit någon mer blodstrimma. Det har varit så minimalt med blod att en icke orolig människa inte hade brytt sig om det, men jag gör ju det. Jag lägger märke till ALLT..önskar bara att jag kunde slappna av och låta dagarna gå och tänka att "blir det missfall nu så var det inte meningen, eller att det var något fel på fostret" men jag kan inte det. För jag tycker att vi gått igenom nog mycket missfall och det borde bli vår tur!!
Jaja, ska försöka att sova och hoppas på att INTE mensen kommer på besök imorgon. Hoppas den håller sig borta i 8 månader till.

Ännu en blodstrimma

samma sak som igår..en liten blodstrimma, inget bra tecken enligt mig.
Någon sade att jag ska försöka att inte vara så orolig osv. Men hur lätt är det när man haft tre missfall redan? Det är oundvikligt..
Mina symtom är iallafall kvar...

Hoppet tänds igen!

kl 04:30 vaknade jag imorse och var skitkissnödig!! Jag och sambon bestämde igår kväll att jag skulle ta det sista digitala testet idag som vi hade kvar. Så jag kissade och doppade stickan nervöst och väntade i 3 minuter!
upp kom detta fina resultatet =) Och det MÅSTE väl vara ett bra tecken?! Jag går in i vecka 5 idag och jag fick positivt utslag på äl stickorna för 15 dagar sedan, så HCG:t måste väl öka som det ska iallafall?

vågar man ens hoppas?

Tack för era goa kommentarer..de värmer.
Det var alltså inte alls mycket blod som kom, knappt så man kunde se det MEN det var så det har börjat de andra gångerna.. Dock tog jag ett test nu på kvällen som var starkare än imorse och det borde det väl inte vara om det är missfall på gång?
Kan de verkligen öka i styrka då?
Inget mer tecken på blod iallafall. Får se hur morgondagen utspelar sig! Ska ta ett digitalt imorgon igen för att se om det visar något. går in i vecka 5 imorgon så det borde ju nästan visa gravid 2-3 om allt står rätt till.
Hoppas för vår skull nu..Jag skulle aldrig mer klaga på något igen..jag skulle göra VAD som helst för att få vår bebis..det är min ALLRA största önskan..

Blod..

Verkar inte som att lyckan blir så långvarig som vanligt...var blod på pappret nu när jag torkade mig..blir antagligen ett fjärde missfall..:(

Varit hos BM idag!

Idag var testen inge starkare heller..tänkte att antingen är det något jävla fel på skiten eller så kommer det inte gå vägen!
Eftersom det var drop in på ungdomsmottagningen idag så tog jag med mig min bästa vän och gick dit för att ta ett test. Var en aning nevös innan testet skulle göras!!! Var ju rädd att det inte skulle visa något eftersom jag bara är på BIM-2 men titta :D
Jag tycker att detta är ganska starkt för att vara så tidigt!! Vad tycker ni?? kom med lite kommentarer nu!!:)

AJ AJ AJ!

Många inlägg på en och samma dag!=) Går denna graviditeten bra så ommer det vara så himla roligt sedan att gå tillbaka och se vad man skrivit under alla veckor:)
Jag har precis lagt mig i sängen nu och kommer antagligen sitta och surfa runt på Familjeliv halva natten som vanligt;)
Underkvällen har brösten blivit mer och mer ömma och jag har knappt rört dem. Klart man har känt efter då och då men jag har inte klämt frenetiskt på dem;) Tog av mig BH:n nyss och AJ säger jag bara...nu är de jätteömma istället!! Plus att jag mår illa. Dock är det svårt att veta om det beror på dem två mackora jag precis smällde i mig eller om det faktiskt är liten som gör det :)
Jag har extrem fobi för att kräkas men jag gör vad som helst för den lilla i magen..jag kräks gärna 10ggr om dagen om det krävs för att H*n ska stanna kvar=)
Imorgon har jag bestämt att jag inte ska ta något gravtest. Dock kommer det bli svårt för jag vill ju se om det blivit starkare men det är lättare att se stegringen om det gått någon dag emellan ju. Fast jag är så RÄDD för att det inte blr starkare. Så var det första graviditeten..det blev aldrig starkare och det slutade i missfall:( Dock plussade jag ju som sagt på BIM-6 denna gång och jag har trots oron en lugnare känsla i kroppen nu än de andra gångerna.
Då var jag TVÄRSÄKER redan från början på att det inteskulle gå vägen. Nu känns det som att det faktiskt kan gå bra!!! Tycker att vi förtjänar detta!!!
Vill ha lite komentarer från er som läser!! är det något annat ni vill läsa om? har ni frågor?
Kram på er <3

Ja ni..

Jag ångrar verklign att jag testade så tidigt men jag hade verkligen inte räknat med att det skulle bli bebis på första försöket.
Igår ringde jag till kvinnokliniken och bokade tid för ett VUL
Hon frågade när jag hade senaste mens och jag svarade att det var den 1 Mars och då blev jag i princip dumförklarad för att jag hade ringt när jag bara var i vecka 3+.
Hon sa också något som hela tiden går runt i mitt huvud nu.
Hon sade att jag inte skulle lita på testen för oftast blir det en mens av så tidiga graviditeter.
Detta tänker jag på nu heela tiden. Har varit så nere hela dagen för att symptomen försvann osv. Men under dagen har faktiskt magen värkt lite och brösten är en aning mer ömma men jag är rädd för att jag själv gjort dem ömmaför att jag känt efter hela tiden ;)
Fick iallafall en tid för VUL om ca två veckor:) Kommer vara ett nervvrak och jätterädd att det stannat av igen som sist eller att det inte växer som det ska osv. HOPPAS!! Jag ber till gud att trombylen och progesteronet ska hjälpa bebisen att stanna kvar o den är frisk! Men det hoppas vi på:) Och Så hoppas vi ju på att det INTE blir mens av denna grav. som tanten i telefonen sa!:(
Tog i vilket fall ett test till idag runt 2 tiden ungefär och det var faktiskt liite starkare!! Dock är det fortfarande väldigt svagt tycker jag men jag är ju bara på BIM-3 ännu. Är det någon som vet om HCG ökar långsammare i såhär tidigt skede? Känns som att det borde öka väldigt fort? :S Mina test är det ju inte såå jättestor skillnad på i styrka dessa dagar...
Beställer mina test på tradera så jag har testat med tre olika märken och de ja testat med idag var det skillnad på sedan för några dagar sen! Hade kvar ÄL test hemma och passade på att testa för skojs skull och OJ vad
starkt det blev:P
Fick inte till så bra bild men gravtestet är lite lite starkare än det ser ut på bilden. vad tycker ni? är det bra styrka för att vara såpass tidigt?

Är det inte vår tur?

Idag vaknade jag och all ömhet i brösten är borta...tog ett test..lika svagt som för tre dagar sedan..är det inte vår tur nu ändå? Ska det bli ett fjärde missfall?
Jag lovade mig själv att inte vara ett nervvrak nästa graviditeten men nu sitter jag där igen :(
De kommande dagarna får visa hur det blir med allt..

K.Ä.R.L.E.K <3

Stanna kvar nu pyret <3

Plussat på första försöket!!!

Kan säga att jag fick en chock i förrgår när jag tog ett test som jag gör varje dag från att jag haft ÄL som den testoman jag är och det visade positivt!!! Jag var alltså då på BIM -6...
Jag har tidigare haft tre missfall..det senaste i februari förra året och då bestämde jag och min sambo oss för att vänta ett år innan vi började försöka igen. Nu började vi alltså försöka igen denna månad och jag trodde att vi skulle få vänta iallafall minst 4 månader för det var så lång tid det tog sist. Men icke =) Ändå myste vi bara en dag men vi måste ha prickat ÄL eftersom jag blev gravid=)
Nu hoppas vi på att det går vägen denna gången! Jag äter trombyl då jag fick reda på på vår utredning som vi var på i sep-11 att jag har lättare att bilda blodpoppar och får då lättare missfall. Sen använder jag även progesteron vagitorier då mitt HCG värde var för lågt senast. Så jag tror vi har bra odds denna gång=)
Jag har alldeles precis ringt BM och bokat tid för hälsosamtal den 24 April!
Sedan ska jag ringa Kvinnokliniken och boka tid för VUL också som jag blev lovad sist:)
Jag kommer att vara anonym tills vi gått ut med graviditeten offentligt:)
Här är vårt fina plus på BIM -5
Tog sedan ett CB digital med veckoindikator och det visade Gravid 1-2 <3

RSS 2.0