Ber om ursäkt till er läsare!

Fick en kommentar från en besviken läsare som skrev att jag är så dålig på att kommentera andras bloggar och det kan jag ålla med om att jag varit. Ber så hemskt mycket om ursäkt till all och jag hoppas det inte är några problem om jag länkar till era bloggar?
Jag ska bättra mig! Var inte mening att verka självisk!!!
Tyvärr skriver inte alla med sin bloggadress men kommer det någon ny så länkar jag till den också!:)
http://emmaomini.wordpress.com/
http://novalislife.wordpress.com/
http://mammafluff.blogspot.se/
http://mybabydolls.blogg.se/
http://lillalivetimagen.blogg.se/
http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
http://biggerbetteramanda.blogg.se/
http://nathaliesochleosmamma.blogg.se/
http://treblirfem.blogg.se/
Föråt igen!!

Kommentarer
Postat av: Novali

Ta det lugnt alla kan fela och vem bestämmer hur det ska vara?

Finns inga regler direkt

Jag själv tänker så här att har nån tagit sig tid att lämna en kommentar så tar jag mig tid att gå in där om en blogg hänvisas, för att visa att jag sett läst och blivit glad.

Ibland är det en entressant blogg och då läser jag lite mer och gör en längre kommentar och ibland faller den inte mig i smaken och då tackar jag bara för att de tittat in hos mig och visat det.

Ibland lämnar jag ett svar i kommentaren hos mig så de får återkomma om de undrat nåt i sin kommentar ibland svarar jag hos dem, det är olika och beroende på vem som lämnat om det är nån som jag själv läser ofta lämnar jag kommentar hos dem eller som nu hos dig.

Ta det lugnt gör som du känner men återkommer samma person kanske du ska offra nån min och titta in?



Länkar gör jag bara med dem som har ett innehåll jag kan stå för, dem jag själv läser ofta och dem som som ofta kommenterar hos mig.

Viktigast är ändå att de har nåt jag kan stå fför, så det är långt ifrån alla jag länkar av dem jag läser.

Får jag ge litet tips?

Jag gör det ändå, om du tittar i din sidospalt på din blogg jag som läsare ser så finns en rubrik som heter länk eller länkar och där kan du lägga in alla dina länkar som du väljer att vi läsare ska se att du läser. Och du kan även lägga in fler länkrubriker tex läser ofta mer sällan eller nåt.

Så har jag gjort zara som står under hälsa är supersida. Om man är intresserad av hälsa och barns hälsa hon driver pigga barn och där kommenterar ingen läser och lär, där har jag lärt mig mycket.

Huvudsaken som jag ser det är att jag inför mina läsare kan stå för vad tex du skriver och kan jag inte det då tas du bort nu var det ett ex, fför jag har runt 300-uppåt som läser dagligen och då måste jag kunna ståå för det för att kunna visa en länk i min blogglista.

Detta är mina tankar bara!



Svar som du undra: vlcd är very lo calori diet, man ska gå ner i vikt dvs större övervikt och gör det genom pulver tex cambridge nutrilett alevo eller vad man nu väljer.

Jag har stor övervikt mycket kom nu när jag fick mina 3 barn på 2 år lite hade jag innan och nu ska det väck så det är väl temat för det mesta när jag kommer igång.

Så medan du ska gå upp så ska jag gå ner. Vlcd kickar igång viktnedgången genom att man reder sina pulverpåsar och dricker vatten och har en mjukövergång till enbart mat sedan så inget för dig nu.

Nu ska jag pussa mina kids så ha en toppen bra dag och innan kvällen ligger di i blogglistan om du vill?

Ha en bra dag

2012-04-26 @ 06:33:06
URL: http://novalislife.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0